EINAR OLSEN 70 ÅR, TIL LYKKE!

Einar modtager receptionsgæsterne på Rørvig Kro

Einar Olsen fyldte i dag den 20. oktober 70 år. I den anledning var der samlet det meste af Rørvig til fødselsdagsreception på Rørvig Kro.

Einar er født i Rørvig og var en af stifterne af ’Bevaringsforeningen for Rørvig Sogn’, i 1978. Hans far, fisker Herluf Olsen* var i 1926 medstifter af ’Foreningen til Værn om Rørvig Sogns Naturskønhed’ nu samlet i ’Bevaringsforeningen Rørvig By og Land’.

* Herluf Olsen blev en af foreningens 3 æresmedlemmer.

Einar har lagt et overvældende engageret arbejde i Rørvig Foreninger, herunder årtier som formand i Handels- & Håndværkerforeningen. Einar er medlem af bestyrelsen i Bevaringsforeningen Rørvig By og Land og tillige formand for Mølleudvalget – det mest aktive og travle udvalg i foreningen pt.

Tak til Einar for en stor uegennyttig indsats for Rørvig!

Medlemmer af Mølleudvalget