Genudgivelse af bogen ”Hilsen fra Rørvig”

Foreningen har nu genudgivet bogen ”Hilsen fra Rørvig”. Bogen, som er på 176 sider, er en lokalhistorisk gennemgang af Rørvig Sogn set igennem 304 postkort over 100 år, opdelt i kapitler om forskellige temaer og lokaliteter på Rørvig-halvøen med en indledende tekst for hvert kapitel.

Bogen udkom første gang i 2009 og blev meget hurtigt udsolgt. Udgiveren var dengang Rørvig Naturfredningsforening i samarbejde med Bevaringsforeningen for Rørvig Sogn, nu fusioneret til Rørvig By og Land. Efter flere opfordringer har foreningen besluttet at genudgive bogen.

Bogen bygger på en samling af postkort som forfatteren Gitte Baess har foretaget gennem mange år. Gitte Baess har nu opdateret oplysningerne for godt 60 af postkortene, med nye informationer og især præciseret postkortenes udgivelses- og stemplings-datoer.

Rørvig By og Land er meget glade for nu at kunne imødekomme et behov for lokalhistorisk viden om Rørvig-området med denne udgivelse, ikke mindst for mange tilflyttere og landliggere, som er kommet til området siden 2009. Udgivelsen er muliggjort gennem forkøb fra lokale forhandlere. Foreningen retter således en tak til:

Eurospar Rørvig, Smedestræde i Rørvig,

Bog & Idé, Algade i Nykøbing,

Smith & Smith, Algade i Nykøbing og

Damkærgård, Vestergade i Rørvig.

Bogen kan købes for 299 kroner på disse steder og online på http://www.damkaergaardbutik.dk.

Se plakaten for bogen her:

Rorvigplakat revideret udgave til skaerm