Nyhedsbrev nr. 3 møllelauget 21/6-2020

Udhængsskab opsat
Rørvig Friskole 1.klasse på besøg
Rengøring af mølle og Geopark Festival

Søndag formiddag d. 14. juni opsatte Einar, Simon & undertegnede det nye udhængsskab ved møllen.
Nu håber vi, at de farende kvinder og svende får en oplevelse ved at læse de skiftende opslag og nyheder om møllens historie og dens forestående restaurering.

Onsdag d. 17. juni fra kl. 10.00 havde vi besøg af 1.klasse fra Rørvig Friskole, 10 elever og deres gruppelærer Cathrine og Anna. Eleverne fik en gennemgang af møllens funktion og historie og under denne var spørgelysten stor. Herefter løste eleverne et undervisningsark med spørgsmål omhandlende Rørvig Mølle. Den medbragte madpakke blev nydt med en æblejuice. Efter 2 timer ventedes klassen tilbage på skolen.

Det var rigtig hyggeligt og sjovt at have 1.klasse-besøg. Vi håber, at det vil inspirere Rørvig Friskole til ’mølleemner’ på flere trin, så dette var det første af en lang række besøg fra skolen.

Lørdag d. 20. juni blev den første rengøring af møllen klaret med god hjælp af:
Vivi, Bente, Marianne, Einar, Otto, Willy og undertegnede. Godt klaret.

Geopark Festival d. 3.-4.-5. juli 2020
Lørdag d. 20. juni orienterede undertegnede om vores kommende deltagelse i Geopark Festivalen. Eventen er planlagt til alle tre dage fra kl. 11.00 – 17.00. Hvis du har lyst til at være guide på Festivalen og være med til at formidle vores budskab til gæsterne, så bedes du kontakte mig på tkbvig2foto@gmail.com. Vi glæder os til at have dig med.

Med venlig hilsen og på gensyn
Laugsmester Tom Keller Bruun

PS. Laugsassistenten opfordrer til at følge med på fb-gruppen RØRVIG MØLLELAUG

Hent nyhedsbrevet som PDF-fil her.