EN BEGIVENHEDSRIG GENERALFORSAMLING

Foto: John Olsen/photodan.dk

Foreningens ordinære generalforsamling blev afholdt den 7. august 2020 på Sognegården, hvor 63 medlemmer var mødt op. Og det blev en aften med beretning, regnskab og selvfølgelig valg til bestyrelsen. Til sidst også en film fra Møllelauget, der også er at finde i et tidligere indlæg her på siden.

Det blev en begivenhedsrig aften hvor formand Bo Bræstrup bedyrede sin afgang og hvor fire nye bestyrelsesmedlemmer blev valgt ind. I forvejen havde næstformand Henrik Larsen bekendtgjort at han ikke gen-opstillede.

Svend Kirkegaard-Sørensen takkede formandsskabet for en imponerende indsats – Bo’s viden om Rørvig er utrolig, og hans formidling af den har været et særligt aktiv i foreningen. Han har senest taget de første store skridt i arbejdet med at finansiere mølle-restaureringen, formidlet natur-redegørelse og i det hele taget løbet flere af foreningens publikationer igang. Han har ydet en imponerende indsats.

Efter mange år som aktiv i foreningen både før og efter fusionen til Rørvig By og Land, har han nu bedyret en pause i indsatserne for foreningen. Den skal selvfølgelig være ham vel ondt, men lad ikke stemmen forstumme. På foreningens vegne en stor tak til Bo.

Også næstformand Henrik Larsen fik ord med på vejen for de mange år som formand og det sidste år som næstformand. Med Svends ord har Henrik i højere grad arbejdet i det skjulte – og sørget for alt det mange i foreningen ellers tager som en selvfølge. På foreningens vegne også en stor tak til Henrik.

Bestyrelsen

Som nye i bestyrelsen kunne vi sige velkommen til Lene Hjorth, Søren Riiskjær, Erik Pedersen og Kim Vestergaard-Hansen.

Bestyrelsen iøvrigt består af Adam Hey, Einar Olsen, Hanne Winther, Anders Holst, Marianne Ek, Otto Graham, Hans Normann og Flemming Hansen.

Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig som følger:

Formand: Anders Holst
Næstformand: Lene Hjorth
Sekretær: Søren Riiskjær
Kasserer: Hans Normann

Udvalgene er konstitueret med følgende tovholdere:
By og Havn: Erik Pedersen
Landudvalg: Lene Hjort
Mølleudvalg: Einar Olsen
Møllelaug: Tom Keller Bruun
Formidlingsudvalg: Otto Graham
Aktivitetsudvalg: Adam Hey

Anders Holst