Bestyrelsen

Søren Riiskjær og Kim Vestergaard har besluttet at udtræde af bestyrelsen for Bevaringsforening Rørvig By og Land.

Søren Riiskjær har været sekretær i foreningen og medlem af Forretningsudvalget samt Mølleudvalget. Med sin store erfaring fra sit professionelle liv har Søren ydet en meget stor indsats med foreningens kommunikationsopgaver. Søren har desuden arbejdet med ansøgninger og kontakt til fondene, hvilket bl.a. har medvirket til de store donationer, foreningen har modtaget.

Kim Vestergaard har med sin store erfaring fra det private erhvervsliv  (især byggebranchen) ydet en uvurderlig indsats i bestyrelsen. Kim har været næstformand i Mølleudvalget og siddet i udvalget for By og Havn. I dette arbejde har Kim delt ud af sine alsidige erfaringer og udført mange opgaver.

Vi takker dem for deres enorme indsats i foreningen. De vil blive savnet og selvom de ikke længere er aktive i bestyrelsen, ved vi, at de stadig har et stort hjerte der banker for  foreningen og for Rørvig.

Lene Hjorth

Fungerende formand