RVBL inviterer til oplevelser på egen hånd i Rørvig

Rørvig By og Land har en lang tradition for at formidle Rørvig – i gennem mange år med byvandring­er, hvor særlig vidende medlemmer har fortalt om byen, dens liv og dens huse. Nu udvider foreningen – gjort mulig med økonomisk støtte fra NordeaFonden – formidlingen med 5 nye familieopgaver i serien ”På opdagelse i Rørvig…”.

Familieopgaverne fremviser og fortæller om det mere usete og ukendte Rørvig. Formålet med folderne er at skabe fælles familie­oplevelser, aktivere deltagerne og give reel viden om Rørvig – og ikke mindst vise Rørvigs kvaliteter. Den svære udfordring har været at gøre folderne interessante for både børn og voksne og fokus har derfor været på at udvikle og tilrette­lægge spørgsmål og emner, så alle aldre får lyst til bruge foderne. Bedøm selv om det er lykkedes.

De fem familieopgaver i serien ”På opdagelse i Rørvig…” har følgende temaer:

  1. Med mor og far i hånden – (bedst til mindre børn).
  2. Med mor og far i hånden – (bedst til større børn).
  3. Rørvigs kulturmiljø.
  4. Rørvigs bygninger og deres karakteristika.
  5. Rørvig Havn.

Familieopgaverne kan frit benyttes. Opgaverne er ”selv­betjenings­opgaver”, der kan hentes her på Rørvig By og Lands hjemmeside eller fysisk tages i de ophæng­te opgavekasetter 3 steder i byen, nemlig i indgangspartiet hos købmand Kurt, i indgangspartiet til havnekontoret eller på det sorte infotårn ved det Grønne Lodshus på havnen. Og som noget nyt kan folderne fra i år også hentes hos Visit Odsherred i Nykøbing Sj.

Det eneste du selv skal huske er at læse ”brugs­anvisningen” i opgave­­arket og medbringe skrive­redskaber af en slags – og måske noget at drikke. Så er du klar.

Tilbage er så kun at ønske: God tur – og pas på jer selv i trafikken og hjælp hinanden hermed!

2019. 1. På opdagelse i Rørvig - for mindre børn.2019. 2. På opdagelse i Rørvig - for større børn.2019. 3. Rørvigs kulturmiljø.2019. 4. Rørvigs bygninger og deres karakteristika.2019. 5. Rørvig Havn.