Nyhedsbrev nr. 1 møllelauget 15/4-2020

Som formand for Rørvig Møllelaug skriver jeg til dig for at orientere dig om, hvad der sker af nyt ved Rørvig Mølle.

Efter sidste års generalforsamling i Rørvig By og Land er der nedsat et Mølleudvalg og under dette et Møllelaug.

Møllelauget skal arbejde for at udbygge og udbrede kendskabet til Rørvig Mølle, som det pejlemærke, møllen var førhen og det vartegn, møllen er nu. Vi vil i samarbejde med Mølleudvalget arbejde for og bidrage til, at møllens oprindelige funktion genskabes i et sundt bygværk og vi vil formidle møllehistorien og værne om Rørvig Mølle ved at sætte fokus på før og nu gennem forskellige aktiviteter og arbejdsindsatser med nyt Rørvigliv på møllegrunden gennem året.

Rørvigboere og Rørviggæster skal komme her, skal kende til Rørvig Mølles historie og skal i fremtiden opfatte Rørvig Mølle som et vægtigt samlingspunkt i byen.

Møllelauget tegnes nu af Tom Keller Bruun som Laugformand, Susse Brandt åndsfrænde/ sparringspartner.. Og vi skal være mange, mange flere, der vil arbejde for og drømmer om en smuk og statelig mølle i fremtiden.

Vi må desværre erkende, at planlagte aktiviteter er udsat i disse Coronavirus-tider.

Odsherred Kommunes +60 aktivitet med Rørvig Møllelaug og Dansk Mølleforenings mølledag d. 21/6-2020 må aflyses i år. Men så snart der bliver åbnet op for, at vi kan samles flere igen, vil vi indkalde jer til et orienterende møde og en arbejdsdag, hvor de af jer, der har lyst til at deltage, kan være med til *forårs- og sommeroprydning* i møllen.

Er du interesseret, har du spørgsmål om og ideer til Rørvig Møllelaug og har du lyst til at være med på holdet, så lad os det endelig vide.

Skriv et par ord til mig på tkbvig2foto@gmail.com

Med venlig hilsen og på gensyn

Tom Keller Bruun

Hent nyhedsbrevet som PDF-fil her.