NYHEDSBREV NR. 7 RØRVIG MØLLELAUG

JULEHYGGE I DEN GAMLE MØLLE

Byggeplads ved møllen

Mølle ’GRAND CRU kom-til-mølle’ i efterårsferien

KOM OG SE DEN FREDEDE MØLLE, INDEN VI SKILLER DEN AD

Møllelauget inviterer lørdag d. 12. december fra kl. 11 – 16

JULEHYGGE I DEN GAMLE MØLLE           

Vi håber, at mange vil komme og nyde varme pandekager, vafler, gløgg og de danske æbler, som vi sælger. Det grønne, friske JULETRÆ kan også købes med hjem ved samme lejlighed. Træerne er fra Ebbe på Nakke Nord. Børnene skal rundt i møllen, for møllenisserne vil gerne findes i deres skjul på lofterne. Der er fine godteposer at vinde.

Vi har brug for 10 laugsmedlemmer til at hjælpe med at bage, sælge og servere og til at vise juletræerne frem og pakke dem. Møllen skal rengøres, møllenisserne skal hygges om, så de er besøgsklare og i julehumør – og ikke mindst skal flagalléen sættes.

Vil du være med, så tøv ikke med at kontakte Tom.

Byggepladsen er etableret.

Pladsen med mandskabsvogn er indhegnet med byggepladshegn. I uge 48, tirsdag d.24. og/eller onsdag d.25 rejses opbevaringsteltet, når arealet er rettet af med grus. Vi skal helst være 7-8 mand. Er du frisk på at være med til denne opgave, må du endelig give lyd fra dig til Tom, se tlf. nedenfor.

GRAND CRU møllebesøg

I efterårsferien inviterede vi alle borgere til GRAND CRU møllebesøg, hvor vi udover at vise møllen frem solgte rodfrugter fra Lammefjordens Spisekammer og æbler fra frugtavler Arild Vinge. De smukke kornneg var fra Andelslandsbyen i Holbæk til pynt og fortællinger om kornets vej til mølle. Flagalléen var sat, vejret var med os og hvor kom der mange besøgende, lidt over 200 gæster i alle aldre, som fik en snak om møllen og poserne fyldt op med æbler og rodfrugter. Alt udsolgt og en fantastisk hyggelig mølledag med de mange interesserede gæster.

Se de dejlige fotos fra dagen på RØRVIG MØLLELAUGs facebook-side.

Med venlig hilsen og på gensyn i december

Tom Keller Bruun

Laugsassistent Susse Brandt brandtsusse@icloud.com tlf. 51525307 Laugsmester Tom Keller Bruun rorvigmollelaug@gmail.com tlf. 51892265