ARBEJDSTELT VED MØLLEN

Mølleudvalget har købt et 50 kvadratmeter stort telt, der skal benyttes, mens møllehatten og korpus er afløftet og bliver udbedret, til midlertidig opbevaring af hattehjul og stjernehjul, der ikke tåler vejrliget. Desuden skal teltet og Mølleskuret (mandskabsvognen) benyttes af såvel entreprenørerne som ved arbejde med de maskindele, der ventes at blive istandsat af Laugets medlemmer.

Mølleskuret er nu på plads og forsynet med el og vand. Teltet er opstillet med et plant vandret gulv på et afrettet areal med grus. Et byggepladshegn er opsat. Skur og telt vil være på stedet til genindvielsen i juni 2024, hvorefter begge dele forventes solgt.

Et ret stort antal laugsmedlemmer har sammen foretaget arbejdet med etableringen af byggepladsindretningen. Ingen nævnt, ingen glemt!

Mølleudvalget har fra interesserede laugsmedlemmer modtaget gaver i form af ballastblokke til teltet, jordarbejde med traktor, fundablokke og et antal betonfliser til et par mindre belægninger, et par kaffemaskiner og et køleskab til Mølleskuret samt faglig udførelse af de nødvendige installationer.

Mølleudvalget møder overalt stor opbakning, mange tak for det.

Einar Olsen. Mølleudvalgets formand.