Høring om Kommuneplantillæg

Rørvig By og Land har kæmpet for, at kommunen i deres administrative sagsbehandling skal sikre at deres egen Kommuneplan 2021-33 overholdes. I den står der, at kommunen ikke vil have sommerhuse større end 200 kvm, sommerhusgrunde mindre end 2000 kvm samt en maksimal byggeprocent på 15.

To gange har RVBL indklaget kommunen for Planklagenævnet for at træffe beslutninger, der går imod kommuneplanen. Kommunen søger nu at råde bod på problemet ved at udarbejde et kommuneplantillæg, der skulle skærpe kravene og give kommunen retsgrundlag for at fastholde kommuneplanen.

RVBL hilser initiativet velkommen, men tvivler på, at et kommuneplantillæg er tilstrækkeligt. Foreningen har derfor indgivet et svar på høringen, der blev lukket den 27. juli.

Link til høringssvar

Link til tidligere høringssvar

Anders Klüver Rasmussen

Forperson for Udvalget for Bevaring og Lokalplaner